MavoKids reporter: Julie, Alyssia en André.

December 11, 2019

 

MAVO is een familieclub waar iedereen welkom is en waar iedereen erbij hoort. Maar net als in iedere familie hebben ook MAVO leden broers en zussen, mensen die ze vaak zien en verre neven en nichten waar ze minder van weten. 

Om daar iets aan te doen sturen we vanaf nu regelmatig onze razende junior reporters op pad om iedere keer nieuwe mensen en soms ook zichzelf aan jullie voor te stellen. De afspraak is, ze mogen ALLES vragen.

Deze week waren het Julie en Alyssia, die graag enkele vragen wilden stellen aan André Roekaers, trainer en flexibel bestuurslid bij Mavo.

 

Alyssia haar eerste vraag: "Wat doe jij eigenlijk binnen het bestuur?”

 

Binnen het bestuur ben ik een losse medewerker. Ik help waar ik kan en deel tips en ideeën, zonder dat ik mee beslissingen moet nemen. Aangezien Mavo met een vrij nieuw en toch ook wel deels jong bestuur zit, ben ik blij dat ik door mijn lange volley-carrière kan helpen door ervaringen te delen.

 

Julie vroeg vervolgens: "Hoe komt het dat je bent begonnen met volleybal?"

 

Eigenlijk speelde ik eerst provinciaal basketbal. Door een blessure ben ik een andere weg ingeslagen en zo bij de volleybal in Tongerlo uitgekomen.  Daar was ik zeker een 15-16 jaar actief. Ik heb echter nooit echt veel gespeeld omdat ik door mijn militair beroep vaak niet aanwezig kon zijn. 

 

“Hoeveel leden telt het bestuur?”

 

Het bestuur van Mavo is opgedeeld in cellen. Elke cel heeft vaste en soms losse medewerkers, dus een echt vast aantal is er niet op te plakken.

 

“Hoe lang ben je al actief bij Mavo?”

 

Dit is mijn tweede seizoen. Daarvoor ben ik 4 jaar lid geweest bij Peer en tussendoor ook nog 16 jaar bij Tongerlo.

Ik heb zowat elke leeftijd wel getraind, maar altijd alleen maar meisjes.

 

“Waarom heb je altijd alleen maar meisjes getraind?”

 

Vrouwen of meisjes reageren en denken heel anders dan mannen of jongens en dat heb ik altijd wel gezien als een uitdaging. Elke training bij dames is anders en elke dame reageert ook steeds weer anders. Ik heb het gevoel dat ik door mijn mensenkennis en levenswijsheid daarom een zeer goede invloed heb op een damesploeg.

 

Ook André had enkele vragen voorbereid voor de meisjes.

 

Zijn eerste vraag: "Waarom hebben jullie eigenlijk voor volleybal gekozen?"

 

Julie: " Mijn papa speelde ook al volleybal en hij stelde toen voor dat ik het ook eens ging proberen. Ik vond het proberen heel erg leuk en ben daarom ook blijven volleyballen."

 

"Is de miniemen ploeg een leuke groep?"

 

Alyssia: "Ja, een hele leuke groep! Ik kom met veel plezier trainen! We hebben met Deborah dan ook een super toffe trainster!"

 

"Hebben jullie de ambitie om ooit bij de dames A te spelen?"

 

Julie: "Ik denk dat ik dat wel graag zou willen, maar ik weet niet of ik het zou kunnen."

 

Alyssia: " Ik weet niet of dat iets is wat ik wil. Voor mij is volleybal in de eerste plaats fun en dat wil ik zo houden. Het lijkt me leuk bij de dames A te kunnen spelen, maar ik weet het nog niet of het zou willen doen."

 

André wilde naar aanleiding van bovenstaande vraag de dames graag volgende tip meegeven: "Altijd blijven gaan en altijd blijven geloven in jezelf!"

 

André vroeg de dames tot slot nog eens te raden naar zijn leeftijd. Dit pakte positief uit voor hem want de meisjes schatten beiden dat hij 50 jaar is. André is 55 jaar dus hij ziet er nog erg fit en jong uit 🤗.

 

Tot slot vroegen ze alle drie nog naar mekaars hobby's. Alyssia vertelde dat ze ook nog bij de Chiro zit en Julie zei dat ze handletteren heel erg leuk vindt om te doen.

André vertelde dan weer dat hij een echte filmfreak is. Hij kan werkelijk naar alle soorten films kijken.

 

 

Mocht je zelf geïnterviewd willen worden of je bij het team razende reporters aansluiten, stuur ons dan een mailtje of een PB op Facebook. Zoals op ieder familiefeest geldt ook hier, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Laatste nieuws

NIEUW!! Welkom Jasmine Simoni!

April 15, 2020

1/4
Please reload

Recent nieuws

March 24, 2020

September 23, 2019

Please reload

Archief