MavoKids reporter: Liezelotte, Mariella en Nele.

December 4, 2019

MAVO is een familieclub waar iedereen welkom is en waar iedereen erbij hoort. Maar net als in iedere familie hebben ook MAVO leden broers en zussen, mensen die ze vaak zien en verre neven en nichten waar ze minder van weten. 

Om daar iets aan te doen sturen we vanaf nu regelmatig onze razende junior reporters op pad om iedere keer nieuwe mensen en soms ook zichzelf aan jullie voor te stellen. De afspraak is, ze mogen ALLES vragen.

Deze week waren het Mariella en Liezelotte, die graag enkele vragen wilden stellen aan Nele Thijs van onze dames A.

 

“Hoe lang speel je eigenlijk al volleybal Nele?”

 

Ik speel al 13 jaar volleybal.

 

“Hoe is dat om al zo lang volleybal te spelen?”

 

Toen ik startte met volleybal deed ik het soms iets minder graag maar naar mate de jaren vorderden, was volleybal gewoon altijd leuk. Toen ik als trainster aan de slag mocht, was ik dan ook heel blij om al mijn kennis en plezier te kunnen delen met anderen.

 

“Hoe lang duurt het om een training voor te bereiden?”

 

Als het thema van de training me ligt, ben ik er 15-30 minuten mee bezig. Als het een thema is dat me niet zo ligt of ik heb weinig inspiratie kan het soms 60-90 minuten duren voor ik een training helemaal af heb.

 

“Hoe oud ben je eigenlijk?”

 

Ik ben 18 jaar.

 

“Hoe is het om de preminiemen jongens te trainen?”

 

Dat is echt heel leuk om te doen! Het geeft me ontzettend veel voldoening om te zien hoe de jongens, door het delen van mijn kennis, groeien.

 

“Heb je ook de ambitie om een andere, hogere ploeg te trainen?”

 

Nee, voorlopig zit ik goed bij mijn ploegje en vind ik het super leuk om ze te trainen.

 

“Train je liever jongens of meisjes?”

 

Doe mij maar jongens! 😊

 

 

Ook Nele had nog enkele vragen voor Liezelotte en Mariella.

 

“Hoe lang spelen jullie eigenlijk al volleybal?”

 

We spelen alle twee al 4 jaar volleybal, dit is ons 5de jaar.

 

“Waarom zijn jullie begonnen met volleyballen?”

 

Liezelotte: “Mijn zus is begonnen met volleybal en door haar te zien spelen, leek het me leuk ook te starten.”

 

Mariella: “ Door mijn papa, hij volleybalt zelf ook en is ook trainer bij Mavo.”

 

“Hebben jullie een idool binnen de volleybalwereld?”

 

Liezelotte: “Bij het herenteam van Genk speelt er een speler waar ik wel naar opkijk, ik ben zijn naam even kwijt.”

 

Mariella: “Ik heb niet echt iemand waar ik fan van ben.”

 

“Hebben jullie nog andere hobby’s buiten het volleyballen?”

 

Liezelotte: “Ik turn, ga terug beginnen met tennis en ski ook graag. Verder knutsel ik ook wel graag."

 

 

Mariella: “ Ik heb niet echt andere hobby’s maar ik vind tekenen en knutselen ook erg leuk om te doen.”

 

Het was heel leuk om deel te mogen uitmaken van dit interview. Alle drie de dames waren zeer enthousiast en hadden veel te vertellen 😊.

 

Mocht je zelf geïnterviewd willen worden of je bij het team razende reporters aansluiten, stuur ons dan een mailtje of een PB op Facebook. Zoals op ieder familiefeest geldt ook hier, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Laatste nieuws

NIEUW!! Welkom Jasmine Simoni!

April 15, 2020

1/4
Please reload

Recent nieuws

March 24, 2020

September 23, 2019

Please reload

Archief