MavoKids reporter: Yarno en Cedric. 馃帳

November 14, 2019

MAVO is een familieclub waar iedereen welkom is en waar iedereen erbij hoort. Maar net als in iedere familie hebben ook MAVO leden broers en zussen, mensen die ze vaak zien en verre neven en nichten waar ze minder van weten.聽

Om daar iets aan te doen sturen we vanaf nu wekelijks onze razende junior reporters op pad om iedere keer nieuwe mensen en soms ook zichzelf aan jullie voor te stellen. De afspraak is, ze mogen ALLES vragen.

De spits wordt afgebeten door onze voorzitter Cedric Desimpelaere ge茂nterviewd door pre-miniemen speler Yarno Pauwels.

"Hoi Cedric - waarom ben je eigenlijk voorzitter geworden bij MAVO?"

Ik woon al heel lang in Dilsen en volleybal al sinds ik acht jaar ben. Doorheen de jaren heb ik bij verschillende ploegen gespeeld (As, Hees, Lafelt, Eisden,鈥). Daarna ben ik ook trainer geweest bij Datovoc maar uiteindelijk ben ik teruggekeerd naar Dilsen. Heel toevallig kwam toen de vraag of ik het zag zitten om voorzitter te worden en aangezien volleybal en Dilsen toch een stuk van mijn leven zijn, zag ik dat zeker zitten!

"Wat is het ergste dat je al hebt meegemaakt?"

Dat was zonder twijfel enkele jaren geleden. Op mijn 32ste ben ik moeten stoppen met volleyballen vanwege rugproblemen en dat vond ik enorm erg.

"Hoe ben je verkocht geraakt aan volleybal?"

Dit kwam door Maurice Hermans (ook een lid van het MAVO-bestuur). Die聽is op de basisschool naar me toegekomen met de vraag of ik niet wilde volleyballen. Ik ben toen gestart bij Rotem en had de smaak meteen te pakken!

"Nu wil ik jou wat vragen Yarno. Hoe lang speel je al volleybal?"

Bijna 2 jaar. Eerst speelde ik voetbal en tijdens die periode ben ik een paar keer gaan volleyballen, maar ik koos toen eerst toch nog voor voetbal. Een jaar later viel mijn trainer weg bij de voetbal en vond ik het niet meer zo leuk. Toen besloot ik om volleybal nog een kans te geven en nu wil ik nooit meer weg.

"Heb je nog andere hobby鈥檚?"

Ik ben graag bezig met dieren. We hadden een hond waar ik veel mee speelde, maar die is overleden, jammer genoeg.

"Wat wil je later worden?"

Ik wil graag met dieren werken. Liefst in een zoo of een dierenverblijf (als dierenarts).

"Welke is je favoriete club?"

MAVO!

"Waar ben je het meeste bang voor?"

Dat vrienden mijn geheimen doorvertellen.

Tot zover dus onze voorzitter en Yarno. We hopen dat jullie iets wijzer zijn geworden! Hou de website en Facebook in de gaten voor de volgende aflevering.

Mocht je zelf ge茂nterviewd willen worden of je bij het team razende reporters aansluiten, stuur ons dan een mailtje of een PB op Facebook. Zoals op ieder familiefeest geldt ook hier, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Laatste nieuws

NIEUW!! Welkom Jasmine Simoni!

April 15, 2020

1/4
Please reload

Recent nieuws

March 24, 2020

September 23, 2019

Please reload

Archief